Soorten detecteerbare objecten selecteren

Zo selecteert u soorten detecteerbare objecten:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop icon_settings.
  2. Selecteer Algemene instellingenDreigingen en uitzonderingen in het venster met de programma-instellingen.
  3. Schakel in het gedeelte Soorten gedetecteerde objecten de selectievakjes in naast de soorten objecten die Kaspersky Endpoint Security moet detecteren:
    • Virussen en wormen;
    • Trojans (inclusief ransomware);
    • Schadelijke tools;
    • Adware;
    • Automatische inbelprogramma's;
    • Detecteer andere software die criminelen kunnen gebruiken om de computer of persoonlijke gegevens te beschadigen;
    • Objecten die mogelijk zijn gecomprimeerd om schadelijke code te beschermen;
    • Meermaals ingepakte objecten.
  4. Sla uw wijzigingen op.

Soorten detecteerbare objecten